Αγριεύει η κόντρα Mikeius- Κοντοπίδη



Οι δύο γνωστοί youtubers φαίνεται να βρίσκονται σε κόντρα τον τελευταίο καιρό. Μετά τις δηλώσεις του Mikeius στην εκπομπή του Μπογδάνου "Ευθέως" ότι δεν του αρέσει ο Κοντοπίδης, έλαβε θέση και για το περιστατικό που συνέβη στην ίδια εκπομπή στο επεισόδιο με καλεσμένο τον Κοντοπίδη, το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ (επισημαίνουμε ότι φημολογείται ότι ο Κοντοπίδης επιχείρησε να κατουρησει στην καρέκλα του Μπογδάνου).

Συγκεκριμένα ο Mikeius στη Official Facebook σελίδα του έγραψε: 

Γεια σου ρε Κοντοπα, που κατουρησες τον Μπογδανο επειδη "δεν καταλαβαινει αλλιως" και "δεν ωφελουσε τιποτα αλλο" και "δεν εχει υψωσει το αναστημα του σε καλεσμενο". Διδαξε τον κοσμο με τα ουρα σου! Φερε την επανασταση. Και την πεανασταση. 

Ο Κοντοπίδης απάντησε στο συγκεκριμένο post του Mikeius τα εξής:

vlakako proto kai teleytaio sxolio pou sou grafo.gia na mi se vro kai se valo mesa se kana kado , asxolisou me tpt allo sa kalo tsoutsounaki kai ase tis magkies apo fb. min ksethareyeis. ntaksei o silas einai vlima,esena dn se eixa gia vlaka ,mi mou to xalas. to nou sou sto ksanaleo.filia.





Η γνώμη του κουτσομπόλη:



Αν αναλύσουμε διαισθητικά τον χαρακτήρα των δύο youtube - περσόνων, φαίνονται δύο κομπλεξικά ψώνια που παίζουν μετρώντας ποιος έχει πιο μεγάλη....απήχηση.


Απ' την μια λοιπόν ο Μαλάκας, που όσο κι αν δημοσίως θέλει να δείχνει ότι μία ντουζίνα από νεολαίους άντρες κωλοκαίγονται με τα πρώην και νυν βιντεάκια του, στην ουσία είναι ένας performer αποκλειστικά για γκόμενες, αυτό το μαρτυράει αρχικά το ψευδώνυμό του. Μία λατρεμένη φυσιογνωμία πίσω από ένα avatar ονόματι M. αν μη τι άλλο επιδρά ως ένα ατμοσφαιρικό ειδύλλιο σε όσες γκομενίτσες από 18 - 23 είναι λίγο πολύ παρθένες και ενθουσιάζονται ακόμα από το μυστήριο άντρα που κρύβεται πίσω από το ταλέντο του. Κάτι μεταξύ Γκάι Φοκς, Slipknot, και Ιππότη της αντιρομαντικής παρθενιάς.

Απ' την άλλη, ο αποτυχημένος για την Hip Hop κοινότητα, Κάφρος, που έχει λανσάρει ό,τι πιο λαϊκό στοιχείο έχει ο νεοέλληνας (κοιλιά, βυζιά, χαμηλωμένα σορτσάκια εώς κωλότρυπας, κλπ) κάνοντας τη σάτιρα του μεσήλικα άξεστου κι αμόρφωτου τεμπέλη έλληνα «μόδα του ακομπλεξισμού». Αδυνατώντας να ανταγωνιστεί στην ελληνική stand up comedy σκηνή, έχει διαμορφώσει ένα image icon με μία δυσλεκτική ατάκα, ένα γυαλί, τον κώλο του και τον «Γιάννη», κάτι δηλαδή που μπορεί να κάνει και να μιμηθεί ο κάθε κάγκουρας και καγκούρισσα στον βωμό της τιποτένιας ύπαρξής τους.

Ένα diss μεταξύ γραφικών τύπων που η μόδα τους έχει εκθέσει δημοσίως, και που κρύβουν την απόλυτη αποτυχία της εποχής.

Θα μπορούσε άνετα να είναι μια διαμάχη μεταξύ δύο ηλίθιων θυμάτων στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια (=που θα μπορούσε αντιστοίχως να είναι ο Μπογδάνος) κάνοντας νούμερα και ανεβάζοντας στα ύψη την πώληση ποπ κορν από τα πλήθη που λυσσάνε για τέτοια γελοία σκηνικά.


9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Ανώνυμος7 Απριλίου 2014 - 2:58 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to site ine athlio ,i moni xrisimi pliroforia pou tha mporousa na paro ine pote aftoktonite na ertho na do

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. iste gia ton poutso exete mia selida so facebook me 30 likes meta vias kai exete ftiaksi ean site pou einai eksisis gia ton poutso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη μετριοπάθης ανάλυση από τον συγγραφέα. Μπορείτε και πιο ψύχραιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη μετριοπάθης ανάλυση από τον συγγραφέα. Μπορείτε και πιο ψύχραιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. twra pou bgazoune leftakia parea kai si kanthese edw k bloggaris gia 5 atoma poso apotiximenos blakas niothis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή